"Uitstekende generale repetitie voor Wales? Als we daar zo spelen..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Uitstekende generale repetitie voor Wales? Als we daar zo spelen..."
Foto: © Photonews

De Rode Duivels wonnen gisteren met 3-4 bij Frankrijk. Met andere woorden: het werd een uitstekende generale repetitie voor de EK-kwalificatiewedstrijd van vrijdag bij Wales. En dat weten ook Nicolas Lombaerts en Toby Alderweireld.

Cédric De Volder in Parijs

België kan vrijdag een uitstekende zaak doen in Cardiff. Een overwinning tegen Gareth Bale en landgenoten betekent al bijna de kwalificatie voor het Europees kampioenschap van volgend jaar in Frankrijk.

En als je tegen les Bleus kan winnen... "We moeten vrijdag gewoon op dezelfde manier spelen als tegen de Fransen", vertelt Toby Alderweireld. En dan komt het goed."

Wij zullen in Wales wellicht het spel moeten maken

"Vooral de manier waarop was uitstekend", blikt Mega Toby nog eens terug op de 3-4-overwinning. "Frankrijk voetbalde mee, hé. Wales? Ze staan dan wel mee aan de leiding, maar wij zullen wellicht het spel moeten maken."

"De wedstrijd tegen Frankrijk was een goede generale repetitie voor vrijdag", krijgt Nicolas Lombaerts het laatste woord. "We trekken alvast met vertrouwen naar Wales. Die late tegendoelpunten? Dat is een minpuntje, meer niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties