N'Sakala gaat in de tegenaanval: "Mij viseren ze, maar Defour niet"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 87 reacties
N'Sakala gaat in de tegenaanval: "Mij viseren ze, maar Defour niet"
Foto: © photonews

De derde plaats van afgelopen seizoen heeft de gemoederen binnen de paars-witte gelederen verhit. Fabrice N'Sakala mag na een minder seizoen en zijn negatieve invloed op Steven Defour beschikken, maar de Congolese international bijt van zich af.

De band met Defour lijkt N'Sakala nu zijn toekomst bij paars-wit te kosten. "Elk negatief ding over Steven straalt op mij af", vertelt de linksback in Het Nieuwsblad. "Als Defour in een discotheek gesignaleerd wordt, dan moet ik niet ver weg zijn: zo redeneren de mensen."

Ik vroeg Steven om te stoppen met zijn mopjes

De verhalen over het uitgaansleven gingen een eigen leven leiden. "Mij viseren ze, maar Defour niet, hé", sakkert N'Sakala. "Ik vroeg zelfs aan Steven om te stoppen met zijn mopjes op training. Als ik eens een slechte pass gaf, grapte Steven altijd dat ik weer de bloemetjes had buitengezet."

"De dag erna mocht ik het dan wel gaan uitleggen bij Herman Van Holsbeeck, terwijl ze Defour met rust lieten. Ach, misschien zoekt Anderlecht een motief om de komst van een andere speler te rechtvaardigen. Maar ik kan leven met concurrentie, hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties