Talenten van morgen bij Kortrijk: "Op termijn verwachten we van hen wel écht iets"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Talenten van morgen bij Kortrijk: "Op termijn verwachten we van hen wel écht iets"
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Voetbaljaargang 2014-2015 is nog niet lang achter de rug, maar onze eersteklassers zijn al druk in de weer om hun kern voor komend seizoen samen te stellen. Voetbalkrant.com ging bij alle clubs op zoek naar de aanstormende talenten die volgend jaar hun opwachting maken. Vandaag: KV Kortrijk.

Door Timothy Collard

“Op dit moment hebben wij eigenlijk geen enkele speler bij de beloften of U19 die op de drempel staat om door te breken bij de A-ploeg", steekt CEO Patrick Turcq van wal in een gesprek met onze redactie.

"Pas op, we beschikken over een aantal spelers die het voortreffelijk doen bij de beloften. Maar zij zijn nog niet klaar om écht door te breken op het hoogste niveau.”

Techel, Vandewiele en Vanneste

Tjardo Techel, Victor Vandewiele en Bradley Vanneste zijn wel de drie jongens die het dichtst aanleunen bij het eerste elftal. De drie jonge Kerels maakten hun debuut op Jan Breydel tijdens de laatste wedstrijd van play-off 1. Zien we hen volgend seizoen vaker opdraven?

“Die drie jongens gaan tijdens de voorbereiding meetrainen met de A-kern. Daarnaast zullen ze ook aan bod komen in de oefenwedstrijden. Maar ook Techel, Vanneste en Vandewiele zijn nog niet onmiddellijk klaar voor het grote werk in de eerste ploeg.”

"Op termijn verwachten we écht iets van hen"

“Maar ze hebben zeker en vast iets in hun mars. Op termijn verwachten we écht iets van hen. En wie weet krijgen ze later op het seizoen wel hun kans. Vandewiele is iemand met veel karakter en een jongen met een groot volume.”

“Vanneste is dan weer iemand met een neus voor goals. Hij heeft echt een zwaar schot in de benen. Techel tot slot, beschikt nog over een grote progressiemarge. Laat ons zeggen dat hij een ruwe diamant is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties