Coleman bewierookt Rode Duivels: "Maar wij zijn enorm moeilijk te kloppen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Coleman bewierookt Rode Duivels: "Maar wij zijn enorm moeilijk te kloppen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Welshe nationale ploeg ziet de wedstrijd tegen de Rode Duivels als dé partij van de laatste tien jaar. Chris Coleman beseft maar al te goed dat onze landgenoten overlopen van het talent. "België is over de hele lijn ongelooflijk sterk."

Cédric De Volder in Cardiff

"We spelen morgen tegen een wereldelftal", vertelt Chris Coleman op de persbabbel. "België is over de hele lijn ongelooflijk sterk. Maar ik ben ervan overtuigd dat we over het talent én de mentaliteit beschikken om een resultaat neer te zetten. We spelen niet altijd goed, maar het is enorm moeilijk om ons te kloppen."

Wales is tevreden met het uitvallen van Marouane Fellaini, maar daar denkt de Welshe oefenmeester even anders over. "Ik vind dat eerlijk gezegd niet zo'n groot voordeel. Marc Wilmots zal hem gewoon vervangen door een andere sterke speler."

Fellaini? Wilmots zal hem gewoon vervangen door een andere sterke speler

De voormalige coach van onder meer Fulham en Real Sociedad heeft overigens nog lovende woorden voor een specifieke Rode Duivel. "Mensen spreken over België en hebben het enkel over Axel Witsel en Eden Hazard. Maar niemand spreekt over de doelman. Thibaut Courtois is nochtans de beste van de wereld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties