Courtois en Wilmots 'spreken' over hun toekomst

Courtois en Wilmots 'spreken' over hun toekomst
Foto: © photonews

Er was de voorbije weken weer heel wat fuzz rond de Rode Duivels en trainer Marc Wilmots. De toekomst van Benteke, De Bruyne, Lukaku, de bondscoach zelf, ... Elke dag zijn er wel geruchten. "Wat Jan, Piet of Paul doen of willen doen, dat boeit me niet", aldus Wilmots. En ook Courtois sprak.

Aernout Van Lindt en Cédric De Volder in Cardiff

Het mocht duidelijk zijn: zowel Courtois als Wilmots hadden enkel zin om over de match tegen Wales te praten. Alle andere onderwerpen wilden ze maar wat graag uit de weg gaan.

"Het gaat hier niet over Courtois, maar over de match tegen Wales", aldus de goalie over de vraag dat hij 100 miljoen euro zou moeten kosten. "Over Wilmots en zijn toekomst? Daarover praten we niet als groep."

Ik moet niet voor Kevin beslissen waar hij moet gaan wonen

"Ik moet toch niet voor Kevin gaan beslissen of hij in Londen, dan wel in Manchester moet gaan wonen", stelde hij zich ook vragen bij de vragen rond de toekomst van Kevin De Bruyne.

Ook Marc Wilmots wilde niet over Schalke 04 spreken: "De focus ligt op de match. De spelers kunnen het best een transfer versieren door morgen te winnen en goed te spelen", kon er een lachje af.

Nog twee maanden mercato

"Ach, er gaan nog twee maanden geruchten komen want de mercato is nog heel lang. Of de spelers daar mee bezig zijn? Ze zijn vooral bezig met de belangrijke match tegen Wales." 

En of de coach morgen al zal praten over zijn toekomst na de match? "We zullen zien: België heeft een doel en moet voor 10 op 12 gaan de volgende vier wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties