"Ik denk vaker terug aan de niet-selectie voor het WK dan aan Frankrijk"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 33 reacties
"Ik denk vaker terug aan de niet-selectie voor het WK dan aan Frankrijk"
Foto: © photonews

Radja Nainggolan werd langs alle kanten bewierookt na zijn uitmuntende prestatie tegen Frankrijk. Complimenten die de Roma-middenvelder graag in ontvangst neemt, al blijft hij toch nog met weemoed terugdenken aan afgelopen zomer.

Diederik Geypen in Anderlecht

Broederlijk naast elkaar stonden Radja Nainggolan en Nacer Chadli voor afreis naar Cardiff de pers te woord. En laatstgenoemde had mooie woorden meegebracht voor zijn kompaan.

"Met zijn verticale passes zorgde Radja tegen Frankrijk voor dynamiek in ons spel. Dat heeft hem en ons vertrouwen gegeven. Op zijn positie, de nummer 6, is er niemand beter."

De volgende dag ben je dat alweer vergeten

"Hij is een beetje aan het liegen", pikte Nainggolan met de knipoog in. "Het is altijd leuk om complimentjes te krijgen. Aan zo'n prestatie denk je nog even, maar de volgende dag ben je dat alweer vergeten."

Hoewel hij niet voor het eerst werd uitgeroepen tot Rode Duivel van de Match, beseft Nainggolan dat de euforie snel kan keren. "Ik denk nog vaker terug aan de niet-selectie voor het WK dan aan die partij tegen Frankrijk", maakte de man uit de laars nog eens duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties