Wilmots komt met de bevestiging: Chadli speelt!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 65 reacties
Wilmots komt met de bevestiging: Chadli speelt!
Foto: © Photonews

Nacer Chadli is de man die morgen Marouane Fellaini zal vervangen op het Belgische middenveld. Ook wij lieten eerder al weten dat de middenvelder van Tottenham Hotspur zal spelen, maar nu kregen we ook bevestiging van Marc Wilmots.

Cédric De Volder in Cardiff

"Nacer Chadli is de beste optie om voort te bouwen op het systeem dat we afgelopen zondag in Frankrijk hebben gespeeld", legt Marc Wilmots zijn keuze uit. "Nacer zorgt voor dat tikkeltje extra aan loopvermogen en infiltratie. In Schotland en Servië is destijds bewezen dat het werkt op die manier."

Met andere woorden: Kevin De Bruyne blijft op de flanken staan. Al zal er tijdens de wedstrijd natuurlijk een pak worden gewisseld van positie. "Het was geen moeilijke keuze om voor Chadli te kiezen op het middenveld. Al moeten we natuurlijk ook het wedstrijdverloop nog afwachten."

Geen zorgen omtrent Denayer

Nog een extraatje: Jason Denayer kampte de voorbije dagen met last aan de enkel, maar de verdediger is fit. "Die blessure is niet nieuw", besluit Wilmots. "Bovendien heeft hij vandaag ook geen reactie meer ondervonden aan die enkel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties