Rode Duivels kunnen EK vanavond al (quasi) binnenhalen in Cardiff

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Rode Duivels kunnen EK vanavond al (quasi) binnenhalen in Cardiff
Foto: © Photonews

De Rode Duivels moeten vanavond nog eens aan de bak. In Wales betekent een overwinning mathematisch gezien nog niets, maar eigenlijk is onze nationale ploeg dan al zeker van deelname aan het EK van volgende zomer in Frankrijk.

"Met een overwinning ligt de weg helemaal open", bevestigt ook Marc Wilmots. "Al moet ik benadrukken dat ik enorm veel respect heb voor Wales. Het wordt een harde en moeilijke wedstrijd."

De bondscoach - die vanavond misschien wel voor de laatste keer in de Belgische dug-out zit - kan geen beroep doen op Marouane Fellaini. Nacer Chadli begint in zijn plaats op het middenveld.

Bij Wales is het natuurlijk vooral uitkijken naar Gareth Bale. De ster heeft er bij Real Madrid een minder seizoen opzitten, maar Bale wil met Wales geschiedenis schrijven met een ticket voor een groot toernooi.

Leuk extraatje: de heenwedstrijd van enkele maanden geleden in het Koning Boudewijnstadion eindigde op een scoreloos gelijkspel. Maar laat ons deze keer gewoon de volle buit pakken, jongens!

Pakt België gewoon de overwinning in het Cardiff City Stadium? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 103 euro op. Denk je eerder dat het opnieuw een scoreloos gelijkspel zal worden? Dan mag je maar liefst 510 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties