Reactie Wilmots kan Welshe zege niet smaken: "We verdienen hier altijd een punt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 63 reacties
Wilmots kan Welshe zege niet smaken: "We verdienen hier altijd een punt"
Foto: © Photonews

België weet opnieuw hoe het voelt om te verliezen. De Rode Duivels hadden geen antwoord op het doelpunt van Gareth Bale en verloren op die manier bij Wales. "Ik heb één kans gezien van hen. En dat voor een thuisploeg", is Marc Wilmots hard voor de Welshmen.

Cédric De Volder in Cardiff

Afgelopen zondag speelden de Rode Duivels nog de pannen van het dak in het Stade de France, maar van die generale repetitie was vanavond helemaal niets meer te merken.

"Het is nooit leuk om te verliezen", slaat Marc Wilmots de nagel op de kop. "Maar we hebben er alles aan gedaan om de scheve situatie om te buigen. Twee spitsen, een pak risico's,... 

"We verdienen hier altijd een punt", gaat das Kampfschwein verder. "Een individuele fout heeft ons genekt, maar ik ga Radja Nainggolan niet afmaken. Oké, het was een dure fout. Maar zo'n zaken gebeuren nu eenmaal."

Het moet gezegd: de selectieheer doet er alles aan om zijn troepen te beschermen. "We kunnen in de toekomst hier ook gewoon de boel sluiten en voor een 0-0 gaan, hé. Maar wij gaan op zoek naar een doelpunt."

We kunnen hier ook gewoon de boel sluiten en voor een 0-0 gaan, hé. Maar wij gaan op zoek naar een doelpunt

"Dit verlies is uiteindelijk geen drama", besluit Wilmots. "Iedereen verliest wel eens een keertje. En door de overwinning van Bosnië-Herzegovina tegen Israël liggen we nog steeds op schema voor het EK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties