Club Brugge-revelatie: "Eigenlijk had ik nog met de beloften moeten spelen"

De Wit Bram
| 1 reacties
Club Brugge-revelatie: "Eigenlijk had ik nog met de beloften moeten spelen"
Foto: © photonews

Club Brugge eindigde op een tweede plaats in de competitie en moest zo een nieuwe titel met minstens een jaar uitstellen. Toch waren er ook heel wat positieve zaken bij blauw-zwart afgelopen seizoen: de knappe Europese campagne, bekerwinst tegen rivaal Anderlecht en de doorbraak van Obbi Oulare.

Die laatste blikt nu terug op zijn seizoen bij de Bruggelingen. “Ik geniet nog altijd na van mijn debuut tegen KV Kortrijk (5-0 winst). Het wonderbaarlijke was dat ik ook meteen mijn  eerste doelpunt in eerste klasse scoorde”, zo vertelt de 19-jarige spits op de website van Club Brugge.

“Men kan zich niet voorstellen welke gevoelens dat allemaal bij mij teweeg bracht. Het gebeurde zo onverwacht, want eigenlijk had ik op dat ogenblik nog met de beloften moeten trainen en wedstrijden spelen. Van een sneltreinvaart gesproken.”

Van een uitzonderlijk gehalte

Over het hoogtepunt van vorig seizoen moet de grote aanvaller niet lang nadenken. “De bekerfinale uiteraard. Zo’n hoogtepunt tijdens je debuutseizoen kunnen meemaken, is van een uitzonderlijk gehalte. Ik ben heel blij en fier een bijdrage tot dat succes geleverd te hebben”, zo besluit Oulare.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties