Dé pechvogel van Club Brugge: "Volgend seizoen moet mijn seizoen worden"

De Wit Bram
| 67 reacties
Dé pechvogel van Club Brugge: "Volgend seizoen moet mijn seizoen worden"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge miste vorig seizoen de kans op een nieuwe titel en mogelijk had de afwezigheid van centrale verdediger Bjorn Engels daar iets mee te maken. De 20-jarige Bruggeling begon uitstekend aan het seizoen met drie doelpunten in zeven wedstrijden, maar viel dan uit met een knieblessure.

“Nu gaat het heel goed, op de scan is niks meer te zien. Ik kan zo goed als alles, buiten het kort draaien. Aan mijn wendbaarheid en explosiviteit moet ik komende weken nog hard werken. Ik moet ook voorzichtig zijn, het kan snel keren, dat weet ik ondertussen”, aldus Engels tegenover Sporza.

De jonge verdediger herviel twee keer. “Inderdaad, in december stond ik bijna terug op het veld en in maart, net voor de play-offs opnieuw. Telkens herviel ik. Dat was enorm pijnlijk. Je kan niets doen om je club te helpen, heel frustrerend. Hopelijk is het nu derde keer goede keer.”

Verloren seizoen

“Dit was een verloren seizoen, ondanks mijn goede start. Ik hoop tegen de voorbereiding er te staan, maar ik wil niks overhaasten. Ik ga mezelf zeker geen druk opleggen, maar volgend seizoen moet mijn seizoen worden”, zo besluit de speler van blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties