Eerste training Essevee ook dit jaar een happening: "Stilaan een klassieker"

Eerste training Essevee ook dit jaar een happening: "Stilaan een klassieker"
Foto: © photonews

De fans van Zulte Waregem gaan ook dit jaar weer iets bijzonder maken van de eerste open training. Het wordt stilaan een echte traditie en mits goed weer zouden er wel eens bijzonder veel fans alle nieuwkomers willen komen bekijken. "Het wordt stilaan een klassieker."

Nu zondag vanaf 15 uur zal de eerste open publiekstraining worden afgewerkt op de oefenvelden van Zulte Waregem, rechtover het Regenboogstadion.

Alle nieuwkomers (Leye, Diallo, Baudry, D'Ulivo, Steppe, Lepoint, De Ridder en Buyl) zullen present tekenen op deze eerste training, waardoor aan de nieuwsgierigheid van de fans zeker zal worden voldaan.

Franck Dury maakt er een erezaak van om fans iets terug te geven

De supportersfederatie zorgt alvast voor de opbouw van een mini-supportersdorp waar de fans naast de nodige spijs en drank ook de mobiele fanshop zullen terugvinden. Voor de kinderen worden verschillende springkastelen opgesteld.

"Na de tegenvallende resultaten van afgelopen seizoen wou Francky Dury er alvast een erezaak van maken om de fans op wiens steun de ploeg vorig seizoen onvoorwaardelijk kon rekenen iets terug te geven en zo compleet mogelijk op de eerste training te verschijnen", aldus Geert Titeca van Supportersfederatie Esseveefans.

Hopen enkele honderden fans te mogen verwelkomen

"De coach zal de ambities voor het nieuwe seizoen uit de doeken doen en de supporters persoonlijk verwelkomen. Na de training zullen de spelers met plezier nog wat blijven hangen om op de foto te gaan met de fans." 

"De eerste open training wordt bij Essevee stilaan een klassieker en is in combinatie met de de Pandjes en Batjes in Waregem de ideale gezinsuitstap. We hopen opnieuw enkele honderden fans te mogen verwelkomen."

Koppel gerust ook het nuttige aan het aangename: de dienst abonnementen in het Regenboogstadion is zondag vlak voor de training open van 14 tot 15 uur. (AVL)

Vorig jaar was de eerste training goed voor een 700-tal supporters. Een uitgebreid sfeerverslag daarvan kan u HIER nog eens nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties