"Winning is het resultaat van teamwork": het 'nieuwe' Essevee straalt

"Winning is het resultaat van teamwork": het 'nieuwe' Essevee straalt
Foto: © photonews

We mogen terug vuurwerk verwachten aan de Gaverbeek. De banden worden op een teambuilding in Durbuy alvast aangescherpt, aan alles zie je dat het teleurstellende vorige seizoen al is weggeslikt. De sfeer is goed, de nieuwelingen integreren zich snel en de concurrentie wordt aangescherpt.

Leye, Diallo, De Ridder, Lepoint, Baudry, Steppe, D'Ulivo, Kamin (op proef) en Buyl: er zijn al heel wat nieuwkomers binnengewandeld bij Zulte Waregem dit seizoen.

Vorig seizoen waren er ook 16 nieuwkomers, maar door het Europese programma kregen zij eigenlijk nooit echt de kans om als groep aan elkaar te klitten.

Tabula Rasa

De gevolgen waren navenant: een rampjaar, waarbij zelfs eventjes de laatste plaats als zwaard van Damocles boven de hoofden hing.

Tabula Rasa - inclusief een nieuwe leider in de vorm van Mbaye Leye - is het gevolg. En meteen het seizoen starten met een teambuilding in Durbuy. Met een mini-competitie, gewonnen door een groepje rond Verboom en Gimbert.

Alles komt terug naar het oude, zo blijkt. Zelfs Essevee TV is weer helemaal terug van nooit echt weggeweest. Voor het betere sfeerverslag verwijzen we dan ook graag:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties