UPDATE: Nummer zeven voor Club: "Castelletto tekent vandaag"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 71 reacties
UPDATE: Nummer zeven voor Club: "Castelletto tekent vandaag"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge maakte vandaag de komst van Sinan Bolat bekend, maar blauw-zwart voegt daar meteen een zevende aanwinst aan toe. "Jean-Charles Castelletto heeft getekend", bevestigt Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

En op die manier zijn de defensieve problemen van Michel Preud'homme meteen deels van de baan. Thomas Meunier, Davy De fauw, Bjorn Engels en Claudemir: allemaal liggen ze in de lappenmand. 

Jean-Charles Castelletto tekende vandaag zijn contract voor drie seizoenen bij Club Brugge en zal morgen meetrainen met de jongens die niet in de wedstrijdselectie voor de partij bij STVV zitten. 

Het zou niet slim zijn om nu vaste waarden aan te trekken. Dan heb je te veel spelers als de anderen fit zijn

De versterking is welkom voor blauw-zwart, maar Castelletto is vooral een versterking op lange termijn. "Het zou niet slim zijn om nu vaste waarden aan te trekken", legt Preud'homme uit. "Dan heb je te veel spelers als de anderen terug fit zijn."

"Jean-Charles is zo'n jongen die nog geen vaste waarde is", besluit de Luikenaar. "Hij is polyvalent, kan depanneren op de posities waar er problemen zijn en heeft nog een pak groeimarge.

Een koopje!

Castelletto is een 20-jarige Franse jeugdinternational. De voorbije seizoenen verdedigde hij het shirt van de Franse tweedeklasser AJ Auxerre. Castelletto heeft nog een contract tot medio 2017, maar is naar verluidt een koopje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties