Boskamp haalt zwaar uit: "Anderlecht onwaardig"

Boskamp haalt zwaar uit: "Anderlecht onwaardig"
Foto: © Photonews

Jan Boskamp neemt niet te gauw een blad voor de mond. Ook niet als het over zijn ex-club, Anderlecht, gaat. De analist vindt het niet kunnen dat de versterkingen zo lang op zich laten wachten.

"Ik heb het nog nooit van mijn leven meegemaakt dat Anderlecht zijn ploeg niet klaar heeft wanneer de competitie begint. Anderlecht onwaardig", zegt hij ferm in Knack. "Je doet je beste verdediger en je topschutter weg, dan lijkt het me normaal dat je een paar dagen later met de opvolgers voor de dag komt.

Anderlecht zou wel eens zwaar moeten bijpassen in zijn budget. "Nu blijft het stil, het kan enkel betekenen dat er een put moet worden gevuld. Misschien heeft Anderlecht jaren boven zijn stand geleefd? Maar dat weet ik niet, want ik zit niet mee in de bestuurskamer."

Komst van Boussoufa zou een lachertje zijn

"In feite hadden ze moeten zeggen: we lassen twee overgangsjaren in en zetten alles op de jeugd - die zo verschrikkelijk goed is. Dat kan je heus wel maken, zolang je het maar duidelijk communiceert. Zeg dan gewoon: we verkopen Mitrovic omdat we geld nodig hebben."

Ook de interesse in Boussoufa is voor Boskamp geen te beste investering. "In de komst van Boussoufa geloof ik niet. Het zou trouwens een lachertje zijn. Zeker als ik hoor dat die twee miljoen euro per jaar moet gaan verdienen. Ten eerste rem je zo de ontwikkeling af van Dennis Praet, ten tweede gaan spelers dan bij het bestuur aankloppen.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties