KV Mechelen trekt naar het zegeloze Lokeren: "Mes dat langs twee kanten snijdt"

Geoffrey Rockele
| 2 reacties
KV Mechelen trekt naar het zegeloze Lokeren: "Mes dat langs twee kanten snijdt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend staan met KV Mechelen en Lokeren twee ploegen tegenover elkaar die een matige start hebben genomen. Malinwa pakte vorige week zijn eerste driepunter, Bob Peeters wacht nog altijd op zijn eerste overwinning.

“Het is een mes dat langs twee kanten snijdt", vertelt Seth De Witte aan Voetbalkrant.com. “Het kan gevaarlijk zijn, maar aan de andere kant hebben ze op dit moment misschien minder vertrouwen en zijn ze nog op zoek naar hun beste vorm.”

De week erna volgt OHL, dat zijn twee wedstrijden waarin KV de aansluiting met de top kan vinden. “Dat beseffen we. Maar we weten maar al te goed dat elke match moeilijk is en dat we er niet moeten vanuit gaan dat we zomaar van Lokeren en OHL gaan winnen", gaat hij verder.

Verwachtingen

De zege tegen Moeskroen-Péruwelz deed in elk geval deugd. “Voor de competitie zag iedereen ons al play-off 1 halen omdat we op het einde van vorig seizoen een mooie reeks hadden neergezet. Met 0 op 6 werden die verwachtingen nog niet meteen ingelost en dan voel je toch dat er wat druk is.”

Die druk werd weggenomen door twee goals op stilstaande fases. “In dat opzicht is onze ploeg niet veel veranderd. We hebben veel grote jongens, dus het zou te gek voor woorden zijn als we daar geen gebruik van zouden maken. Maar het is natuurlijk niet onze enige wapen”, grijnst hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties