'De Leeuw' geeft er de brui aan: Standard hoeft niet meer te hopen op Gerets

'De Leeuw' geeft er de brui aan: Standard hoeft niet meer te hopen op Gerets
Foto: © Photonews

Na het vertrek van Bielsa bij Marseille werd er in de bestuurskamers van Marseille gedacht aan Eric Gerets. Maar 'De Leeuw' weigerde, zelfs al voor hij de naam Marseille hoorde vallen.

Vele Luikenaars dromen ook van een terugkeer van Gerets naar Standard, maar die hoop mogen ze definitief opgeven. Nochtans is Gerets bijna wekelijks te zien in de tribunes van Sclessin en deden er geruchten de ronde dat hij klaar stond om over te nemen van Muslin.

Gerets is echter niet meer van plan langs de zijlijn te gaan staan. Toen Marseille-voorzitter Vincent Labrune na het vertrek van Bielsa met Gerets wou onderhandelen, benaderde hij Karim Al Morabet (spelersmakelaar en vertrouweling van Labrune) om poolshoogte te nemen.

Niet meer dezelfde passie voor de job

Al Morateb kwam wel van een kale reis terug. "Hij zei me dat hij geen trainer meer wou zijn. En dat zelfs voor ik de naam van Marseille liet vallen", vertelt Al Morabet exclusief aan onze redactie. "Hij voelt zich niet sterk genoeg meer om dagelijks een club te coachen. Hij liet blijken dat hij niet meer dezelfde passie voor de job voelt."

Ook de Standard-fans hoeven dus niet meer te dromen. "Hij vroeg me dan toch over welke club het ging. Marseille, dat zou mooi geweest zijn, antwoordde hij me. Maar hij komt niet meer terug."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties