Een pool party en Stella aan twee euro: Cyprus kleurt Belgisch!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Een pool party en Stella aan twee euro: Cyprus kleurt Belgisch!
Foto: © SC

De Rode Duivels worden vanavond in Cyprus aangemoedigd door een slordige negenhonderd landgenoten die de oversteek naar het zonnige eiland waagden. En het moet gezegd: de passage van het zwart-geel-rode legioen zal niet onopgemerkt voorbij gegaan zijn.

Cédric De Volder, Jordan Horwood en Manuel Gonzalez in Agia Napa

Eerst en vooral: een dikke pluim voor Kim Merckx. Onze landgenoot organiseert al zeven jaar feestjes in het Cypriotische Agia Napa. En ook de Belgische editie was recht in de roos!

Een lekkere barbecue, Stella Artois aan amper twee euro, zwembaden, een schuimfeestje,... The River Reggea Club - laat je niet beïnvloeden door de muziekstijl in de naam - was vanmiddag eventjes het mekka voor de meegereisde fans. 

De deejay zorgde ervoor dat er een feestje kon worden gebouwd. En niet alleen Dimitri Vegas and Like Mike passeerden de revue. Er was zelfs plaats voor... André Hazes! Bij Nederland wordt er dezer dagen niet gevierd, dus halen we zijn plaatjes maar naar hier. 

De Belgische fans nemen Cyprus in! #AllemaalSamen #TousEnsemble ⚽️

Posted by Voetbalkrant.com on zondag 6 september 2015

Bovendien liepen we ook deze keer enkele olijke figuren tegen het lijf. The Minions zijn tegenwoordig razend populair? Dan trekt deze jongen toch gewoon in een (wollen) pak naar Cyprus. Enig probleem: vijvendertig graden Celsius!

Op het einde kregen de fans zelfs nog een verrassing op hun bord! "Het gaat sneeuwen", klonk het plots uit de micro. En jawel, schuim is misschien wel de warme vorm van sneeuw!

Jawel, we zijn eerlijk en geven het met heel veel plezier toe. Ook wij hebben ons geamuseerd vanmiddag! Nu nog die overwinning, jongens!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties