Ook Gijpie niet enthousiast: "Die spelers trainen bij hun club onder Mourinho, ... En dan krijgen ze Wilmots"

Ook Gijpie niet enthousiast: "Die spelers trainen bij hun club onder Mourinho, ... En dan krijgen ze Wilmots"
Foto: © SC

De slechte prestatie van de Rode Duivels in en tegen Cyprus blijft beroeren. Ook in Nederland analyseerden ze maar wat graag de prestatie van de Belgen. En ook hier kwam de bondscoach als de schlemiel uit de vergelijking.

"De lat moet hoog liggen in België", aldus Réne van der Gijp in Voetbal Inside. "Samen met Duitsland en Spanje horen ze bij de favorieten. Maar ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet zo'n hoge pet op heb van die coach Wilmots. Ik wil het op het EK nog wel zien wat daar gaat mee gebeuren."

"Nu goed, dat ik er geen hoge pet van op heb is nog niet zo erg. Maar het gaat om het elftal. En die hebben dat misschien ook niet echt van hem. Die spelers werken met Mourinho, Pellegrini, ... En dan krijgen ze Wilmots, die nog niets heeft bereikt. Ik vind hem ook geen geweldenaar."

Hazard baas op het veld?

In Extra Time haalde Peter Van Den Bempt dan weer iets anders aan wat ook op een gebrek aan autoriteit kan wijzen: "Wie in het stadion zat, kon het zien: De Bruyne moest na de wissel van Fellaini centraal spelen."

"En toen kwam Hazard hem naar de flank duwen. En er kwam geen enkele reactie vanop de bank", merkte de man van de radio op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties