Deschacht over 'geval VdB': "Anthony had bij Hasi kunnen gaan aankloppen"

Deschacht over 'geval VdB': "Anthony had bij Hasi kunnen gaan aankloppen"
Foto: © photonews

Dat het rumoer rond Anthony Vanden Borre nog even gaat duren, daar hebben ze zich in Neerpede al langer bij neergelegd. Olivier Deschacht schudt het hoofd als hij ziet wat het allemaal teweeg heeft gebracht.

De routinier begrijpt het allemaal niet goed. "Een uur na die bespreking maakte hij de kleedkamer af in de media, maar wat bedoelde Anthony eigenlijk? Dat we meer moeten roepen op elkaar? Na zelf zo slecht gespeeld te hebben, heb ik geen behoefte om de grote Jan uit te hangen", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Recht te staan en te zeggen: Het trekt op geen kl...Gij en gij doen dat verkeerd. Zo ben ik niet opgevoed. Mijn nadeel is dat ik erg zelfkritisch ben. Dan wil ik vooral nederig zijn en werken op training. Ik snap ook niet waarom Vanden Borre zo de confrontatie zocht."

In Syrië gebeuren ergere dingen

Want er is ruimte voor discussie bij paars-wit. "Hasi lijkt heel koppig, maar zijn deur staat wel open voor overleg. Anthony had gewoon bij hem zijn ongenoegen kunnen uiten. Nu destabiliseerde die zaak de hele club. Of we Vanden Borre zullen vergeven, gaan we wel zien. In Syrië gebeuren ergere dingen, zeker?’

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties