"Gent is een mooie ploeg, maar Essevee is minstens even mooi"

"Gent is een mooie ploeg, maar Essevee is minstens even mooi"
Foto: © photonews

Francky Dury kijkt al uit naar de clash met AA Gent straks. Na de interlandbreak meteen een belangrijk duel voor Essevee. "Of ik tevreden ben met een punt? Dat zal ik je na de wedstrijd vertellen."

Door Aernout Van Lindt

Zulte Waregem won van Club Brugge en Oostende en staat weer opnieuw tussen de mensen. "Of ik verrast was door die 6 op 6? Ik was eerder verrast door de 4 op 12 van de eerste vier wedstrijden."

En dan volgt nu de match tegen Gent: "Ze hebben nog niet verloren dit seizoen, dus makkelijk wordt het niet. Tevreden met een punt? Dat zal ik na de wedstrijd zeggen."

Rechterkolom? Dan zou seizoen toch mislukt zijn

Dury was zelf ooit coach bij de Buffalo's: "Maar echt speciaal is de match niet. Vraag het maar aan mijn spelers: er zijn 15 speciale ploegen in eerste klasse voor mij. Gent is een hele mooie ploeg, maar Essevee is op zijn minst even mooi."

"Ik zal altijd mijn club verdedigen. Over play-off 1 spreken is nog te vroeg, maar we viseren de linkerkolom. In de rechterkolom eindigen? Dan is ons seizoen mislukt. Maar er zijn veel goede ploegen die meespelen voor de top-6, dus dan kan je zowel 5e als 9e eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties