Jorgensen tussen wedstrijden tegen ex-ploegen: "Mijn tijd in Brugge zat er op, Gent is vooral de kampioen"

Jorgensen tussen wedstrijden tegen ex-ploegen: "Mijn tijd in Brugge zat er op, Gent is vooral de kampioen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jesper Jorgensen speelde ooit nog bij AA Gent, zaterdagavond ontmoet hij zijn ex-ploeg met Zulte Waregem. Beide ploegen hebben al 10 punten gepakt dit jaar én mikken op de overwinning. "Maar het zal natuurlijk niet makkelijk worden", weet de Deen.

Door Aernout Van Lindt

"Ja, Gent is mijn ex-ploeg. Maar het is vooral de regerend kampioen, dus moeten we respect hebben voor hen. Het zal zeker niet makkelijk worden, maar het blijft natuurlijk wel een speciale wedstrijd voor me", geeft hij aan.

"Qua statistieken was mijn jaar bij Gent misschien wel mijn beste, al heb ik gevoelsmatig een beter gevoel overgehouden aan mijn tweede seizoen in loondienst van Club Brugge."

Dat Brebels, Aneke en Essikal doorbreken is toch enkel goed?

Toch koos hij vorig jaar voor Essevee. Schieten op Preud'homme of anderen wil Jorgensen niet: "Ik heb veel geleerd over de voetbalwereld. Mijn tijd in Brugge was op, op dat moment was dat de beste beslissing."

"En ondanks het mindere jaar vorig jaar heb ik me de keuze nog niet beklaagd. Er zijn hier veel goede spelers. Meer concurrentie op het veld? Tuurlijk, maar dat is enkel goed. Dat zo'n jongens als Brebels, Aneke en Essikal doorbreken is toch enkel goed?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties