Dendoncker ontgoocheld: "We vonden geen oplossingen"

Dendoncker ontgoocheld: "We vonden geen oplossingen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht zocht naar oplossingen tegen het stug blok van Racing Genk, maar vond ze niet. Voor Leander Dendoncker werkpunt nummer 1 de komende weken, want de ontgoocheling om het puntenverlies was niet min.

Johan Walckiers in Anderlecht

Dendoncker zuchtte bij zoveel dominantie in dat eerste halfuur en toch geen score. "We hebben genoeg kansen gehad. Als we realistischer spelen is het twee of drie-nul. En ik denk dat er op het einde een penaltyfout is op Acheampong."

Genk kwam, zoals zoveel ploegen, verdedigend spelen in Anderlecht. Maar daar vond paars-wit geen antwoord op. "Ik weet niet waarom. Onze fans stonden nochtans achter ons, maar de tegenstander kwam weeral voor een gelijkspel. Wij moeten daar oplossingen op vinden, maar vanavond vonden we ze niet."

Vergelijk me niet met Ronaldo

Hasi gaf wel weer het vertrouwen aan dezelfde spelers als op Westerlo. "De goeie opstelling? Dat weet ik niet. We zullen zien."

Dat zijn trainer zijn vrije trappen vergeleek met die van Cristiano Ronaldo deed hem wel deugd. "Het is een beetje dezelfde techniek, maar vergelijk me niet met Ronaldo. En ik ben eerder supporter van Barcelona, dus..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties