"Zelfs zonder doelman winnen de Rode Duivels nog van Andorra"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
"Zelfs zonder doelman winnen de Rode Duivels nog van Andorra"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Ik zou graag met Mourinho samenwerken, maar niet in een stadion waar meer toeristen dan fans zijn”

Niemand anders dan Zlatan Ibrahimovic tekende voor bovenstaande quote. De Zweed heeft het duidelijk niet écht voor Chelsea.

“Gelukkig zijn er nog Van De Veldes die wél commentaar geven”

Joeri Van De Velde was na afloop van Zulte Waregem-AA Gent niet bereikbaar voor commentaar. De scheids had enkele opmerkelijke beslissingen genomen, maar wilde niet reageren. “Oei, gelukkig zijn er nog Van De Veldes die wél commentaar geven”, reageerde ene Bjorn Van De Velde op het artikel.

“Hij heet Skoda, maar hij kopt ze vandaag binnen als een Ferrari”

Een quote die bij ons op de redactie nog was blijven liggen, maar wel een héle goeie. Commentator Stef Wijnants was de auteur, tijdens de wedstrijd Tsjechië Kazachstan.

“Zelfs zonder keeper winnen we nog van Andorra”

Thibaut Courtois blesseerde zich onlangs en mist daardoor de EK-kwalificatiematchen tegen Andorra en Israël. Maar de fans slaan niet in paniek, zo getuigt bovenstaande quote.

“Hoe scouten ze bij Standard? Met een blinddoek aan?”

Aad De Mos liet zich in Stadion kritisch uit over de scoutingcel van Standard. De Nederlander begrijpt niet waarom jongens als een Yattara zijn aangetrokken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties