Defour bijt van zich af: "In eender welke discotheek zitten na de match voetballers"

Defour bijt van zich af: "In eender welke discotheek zitten na de match voetballers"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Steven Defour beseft het: het moet beter met hem en met Anderlecht. De verdedigende middenvelder is op een punt gekomen in zijn leven waar hij ook doorheeft dat de jeugd naar hem opkijkt. En dus: "Ik probeer nu het goede voorbeeld te geven."

Steven Defour kent de werkpunten: "Ik ben fysiek helemaal in orde en technisch vind ik soms mijn niveau, maar ik moet constanter worden. Offensief moet ik in zo'n match als tegen Charleroi meer tonen", weet hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik denk dat ik het best ben op de 6, maar de coach vindt dat ik een goede laatste pass heb om mee op de 8 te spelen. Ach, we praten wel met de coach over de opstelling - hij staat daar ook voor open."

Ik denk dat de ploeg en ik samen gaan groeien -

Steven Defour

Maar de Gouden Schoen, die lijkt nog niet voor dit jaar: "Ik ben nog niet top. De ploeg ook nog niet. Maar ik denk dat we samen gaan groeien", aldus nog Defour.

In de mindere periode werd gezegd dat de middenvelder bovendien niet genoeg voor zijn job leefde: "Na eender welke wedstrijd zal je voetballers vinden in eender welke discotheek. Ik ben ook af en toe iets gaan drinken, maar niet in die periode."

"Trouwens: wat is er niet voor leven? Ik werk elke dag keihard op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties