Reactie Hasi onder vuur: "Ik weet het, maar dat valt enkel op te lossen met winnen"

Hasi onder vuur: "Ik weet het, maar dat valt enkel op te lossen met winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van Anderlecht hebben hun frustraties over de tegenvallende resultaten uitgewerkt op Besnik Hasi. Die beseft als beste dat de coach de eerste is die onder vuur wordt genomen. Maar goed, zondag kon hij ze er zelf ook niet intrappen.

Dat Anderlecht drie strafschoppen miste, is niet de schuld van Hasi. Indien paars-wit zijn kansen in de eerste helft had benut, was er waarschijnlijk geen vuiltje aan de lucht geweest. Dat paars-wit nog een werk in opbouw is, kan niemand ontkennen, maar alles op Hasi steken, is ook een brug te ver.

"Ik weet dat er kritiek was en ik wist dat die ging komen", zuchtte Hasi. "Na de prestatie van vorige donderdag moet je matchen proberen winnen en je moet goed voetbal brengen. Maar dat lukt momenteel niet. Het enige wat we kunnen doen is blijven werken om beter te worden."

Ik vind het spijtig dat niemand op het veld de organisatie kon behouden

Dat paars-wit met Okaka één speler heeft die in bijna elke match scoort, is een lichtpunt. Dat de anderen niet scoren, dan weer een zwaar werkpunt. "Okaka gaat er ook geen twintig maken. We moeten andere jongens hebben die scoren", weet Hasi.

Hasi kon zijn spelers geen gebrek aan inzet verwijten, maar één ding maakte hem wel kwaad. "In de laatste twee minuten lopen we met zes man voor de bal. Als je 1-0 voorstaat, moet je dat niet doen. Ik vind het spijtig dat niemand op het veld de organisatie kon behouden", zei Hasi. Een duidelijk verwijt naar zijn routiniers. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties