Het weer, met Frank, Sabine of ... Essevee

Het weer, met Frank, Sabine of ... Essevee
Foto: © SC

Eerder kregen de fans in het Regenboogstadion op een groot scherm al een aantal wedstrijdstatistieken te zien, zoals aantal hoekschoppen, gele en rode kaarten en balbezit. Tegen Anderlecht volgde een nieuwe primeur met live-meteoberichtgeving via de led-boarding.

Essevee-partner RENSON®, de firma Sund (die zich specialiseert in het verhogen van de fanbeleving in voetbalstadions) en BrightBoard (de nummer 1 in LED boarding in België) werkten de voorbije maanden samen aan een systeem waarbij de supporters nu ook voor het eerst live weersinformatie te zien krijgen op de LED boarding rond het veld.

"Door deze koppeling tussen live data en ons productgamma, zijn we ervan overtuigd dat onze boodschappen op de LED boarding nog meer zullen opvallen, zowel in het stadion als voor de kijkers thuis", klinkt het bij Pieter Lecluyse van Renson.

"Deze samenwerking met Essevee en Sund benadrukt trouwens dat onze drang naar innovatie niet enkel van toepassing is op ons productgamma, maar ook geldt voor de communicatie die we daarrond voeren. We proberen steeds mee te zijn met de nieuwste trends en staan ook steeds op de eerste rij om die concreet te implementeren in onze plannen op het vlak van sportsponsoring.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties