Stadion Essevee gooit hoge ogen: "De volgende stap wordt gezet"

Stadion Essevee gooit hoge ogen: "De volgende stap wordt gezet"
Foto: © SC

Het stadion van Zulte Waregem is een work in progress, maar er wordt wel hard gewerkt. De eerste tribune is af sinds vorig seizoen, dit jaar wordt aan het sfeervak gewerkt. Er is al een nieuw magnifiek oefencomplex en als alles af is, zal het er piekfijn uitzien. Toch scoort Essevee nu al hoge ogen

Afgaande op de Stadion Test die Fan! enkele weken terug deed waren de resultaten voor de fusieclub zelfs bijzonder goed. Na de Ghelamco Arena kwam het Regenboogstadion zelfs als een (verrassende) tweede uit de bus.

Al vinden ze dat bij Essevee zeker geen verrassing: “Voor onze club is investeren in infrastructuur en comfort van de toeschouwers enorm belangrijk”, geeft manager Eddy Cordier mee.

“Dat rapport bewijst dat we de daad bij het woord voegen. Het bewijst dat we met de stadionvernieuwingen de juiste weg zijn ingeslagen. Het is het resultaat van hard werk van de medewerkers en partners.”

De nieuwe tribune was een eerste belangrijke stap -

Eddy Cordier 

“Met de nieuwe tribune achter doel aan de Zuiderlaan hebben we een eerste belangrijke stap gezet”, geeft Cordier toe. Maar daar stopt het natuurlijk bijlange na niet.

“De grondwerken van fase twee van de verbouwingen zijn aangevat, een volgende stap om het comfort en toegankelijkheid van het Regenboogstadion voor partners en supporters te verbeteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties