Dury en Ferrera moeten puzzelen bij weekendopener

Aernout Van Lindt Jordan Horwood
Aernout Van Lindt en Jordan Horwood
| 9 reacties
Dury en Ferrera moeten puzzelen bij weekendopener
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem neemt het morgenavond (zonder uitfans) op tegen Standard. Een erg belangrijk duel in de strijd om play-off 1, dus wil iedereen spelen. Ook Mbaye Leye, al is hij onzeker. Hij trainde begin deze week nog individueel.

Marvin Baudry was afgelopen weekend nog ziek, maar hij is ondertussen 100% fit. Ook Cédric D'Ulivo (hamstring) werkte de eerste training van deze week al af met de groep.

Joël Sami is er door schorsing ook tegen de Rouches zeker nog niet bij, dus wordt het sowieso weer een beetje kijken en schuiven in de defensie van Essevee. Mogelijk schuift Baudry naar het centrum naast Diallo.

Ook Enoh out

Mbaye Leye werkte net als Karel D'Haene een individueel programma af, maar trainde vandaag (donderdag) deels met de groep. Het is wel nog koffiedik kijken of de Senegalese aanvaller vrijdag inzetbaar zal zijn tegen Standard, zijn ex-club.

Ook Ferrera zal moeten puzzelen. Enoh zal er niet bij zijn op bezoek aan de Gaverbeek, zo krijgt Julien De Sart meer dan waarschijnlijk een nieuwe kans op het middenveld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties