Reactie De Camargo: "We moeten af en toe durven"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 18 reacties
De Camargo: "We moeten af en toe durven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk hield tegen Anderlecht een belangrijk punt thuis, maar nog belangrijker was het gevoel dat spelers en coach overhielden aan de wedstrijd. Iedereen was tevreden over het geleverde spel.

"Als je thuis speelt, probeer je altijd te winnen maar we zijn tevreden met elk punt in een topwedstrijd. Het was een goede match van onze kant, al moet ik toegeven dat de energie een beetje weg was in de tweede helft. Toen liet Anderlecht de bal goed rondgaan."

"We hebben niet veel kansen weggegeven, Anderlecht zag zich vooral beperkt tot afstandsschoten. Bovendien creëerden we kansen. We denken offensief met druk naar voor en dat is positief."

Hopelijk blijven we vooruit denken

Igor de Camargo

In tegenstelling tot de partij tegen AA Gent begon Genk nu wel heel sterk aan de match. "We mogen niet bang zijn om te drukken, we moeten af en toe durven. Tegen Gent waren we het vertrouwen wat kwijt, tegen Anderlecht hebben we toch een andere mentaliteit getoond."

"Hopelijk blijven we ook de komende weken vooruit denken en met de juiste mentaliteit voetballen en kunnen we op die manier vertrouwen tanken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties