Reactie De Mets is realistisch: "Play-off 1 even uit ons hoofd zetten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 0 reacties
De Mets is realistisch: "Play-off 1 even uit ons hoofd zetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk leek een tijdje terug op de goeie koers richting Play-Off 1, het begon tegen Moeskroen immers in de top-zes. De nederlaag tegen Moeskroen gooide, net als die in Lokeren vorige week, roet in het eten.

Tijd om de ambities even op een lager pitje te plaatsen, volgens Gertjan De Mets. "Ik denk dat we nu wel even mogen stoppen met naar Play-off 1 te kijken", klinkt het bij de centrale middenvelder van de Kerels.

Zeker gezien het programma wordt het geen sinecure om met een goed gevoel de winterstop te halen. "Eerst Standard in de Beker en dan wachten Gent en Club Brugge. Zoals ze nu in Gent spelen, mag je heel blij zijn als je er een punt tegen pakt."

Met alle respect, van Moeskroen mag je thuis niet verliezen

-Gertjan De Mets

Tegen Moeskroen liep het vooral in de eerste helft mis. "Alle respect voor Moeskroen, maar thuis mag je er niet van verliezen" Defensieve flaters zorgden voor de twee tegengoals.

"Die tweede goal was dodelijk. Als je gaat rusten bij 0-1 is alles nog mogelijk, maar met 0-2 werd het moeilijk." Toch ging het een pak beter na de koffie. "We kwamen nog dichtbij de 2-2, maar de goal viel aan de andere kant."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties