Babyboom in Jupiler Pro League: “Mijn kindje, dáár ben ik fier op!”

Babyboom in Jupiler Pro League: “Mijn kindje, dáár ben ik fier op!”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tristan Dingomé is misschien wel dé speler die Moeskroen na de sterke start het meeste heeft gemist dit seizoen. Steve De Ridder is dan weer een van de sterkhouders bij Zulte Waregem. Beiden zijn ze echter vooral onlangs papa geworden. En dat is voor hen het meest belangrijke.

“Die blessure in de heenronde hield me lang aan de kant van het veld; Dat is frustrerend, zeker en vast”, aldus de middenvelder van Moeskroen in het huisblad. “Ik ben nog niet 100%, maar ik werk erg hard aan de terugkeer.

Met dank aan de fans: "Wat zij doen is magnifiek. Ik heb in mijn korte carrière nog nooit fans geweten die zo hard hun team steunden. Het doet deugd als ze mijn naam scanderen.”

Familiemannen

Ook Steve De Ridder heeft zich bij Zulte Waregem opgeworpen als een publiekslieveling: "Voor zo'n uitzinnig publiek doe je het als voetballer", weet de aanvallende middenvelder van Essevee.

En er is nog een opvallende gelijkenis tussen beide spelers. Beiden werden ze in 2015 vader en dat veranderde hun wereld: “Waar ik trots op ben? Mijn dochtertje. Ze is nu een maand of 8 oud, daar ben ik echt fier op. Ons gezinnetje is heel hecht", klinkt het bij Dingomé.

"Vorig jaar trok ik enkele weken op reis naar Dubai", pikt Steve De Ridder in. "Nu is het helemaal anders: ik heb nu mijn eigen gezinnetje, meer heb ik niet nodig. Mijn kindje, dat is mijn leven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties