Tomasevic is weg, Poulain wil weg en ook deze sterkhouder solliciteert: "Ik heb nood aan andere lucht dan KV Kortrijk"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 6 reacties
Tomasevic is weg, Poulain wil weg en ook deze sterkhouder solliciteert: "Ik heb nood aan andere lucht dan KV Kortrijk"
Foto: © Photonews

Gertjan De Mets liet KV Kortrijk in het tussenseizoen even schrikken door een transferverzoek in te dienen. De middenvelder loopt nog steeds rond in het Guldensporenstadion, maar zijn wensen zijn niet veranderen.

Gertjan De Mets beseft echter dat het misschien een foute keuze was om een transferverzoek in te dienen. "Laat ons zeggen dat het een valse start van mijn seizoen was. Hoe mijn relatie met Johan Walem ondertussen is? Goed."

"Maar ik wil nog steeds graag weg", is de middenvelder heel duidelijk. "Zelfs een wintertransfer zou ik niet afslaan. Maar er moet interesse zijn, hé. Langs de andere kant: ik heb nog een contract tot medio 2017 bij Kortrijk."

Zelfs een wintertransfer zou ik niet afslaan

Gertjan De Mets

Zo'n transfer blijft natuurlijk een gevaarlijk gegeven. De Kerels zijn de voorbije jaren uitgegroeid tot een stabiele eersteklasser met nu en dan een uitschieter. Is op de bank gaan zitten bij een topclub dan zoveel beter? 

"Wat is een interessante club voor mij? Ik heb na zes seizoenen KVK nood aan andere lucht. Eigenlijk wil ik vooral weg uit België. Bovendien denk ik niet dat Kortrijk moeilijk zal doen als het juiste bedrag op tafel komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties