'Hasi én Janevski op de wip, topnamen genoemd als opvolgers'

Redactie
| 237 reacties
'Hasi én Janevski op de wip, topnamen genoemd als opvolgers'
Foto: © photonews

Zowel Moeskroen als Anderlecht verloren dit weekend nogal roemloos hun wedstrijd. En dus beweren kwatongen alvast dat de coaches van beider teams binnenkort worden ontslagen. Vooral bij Janevski zou het snel einde verhaal zijn. Er worden al opvolgers genoemd.

Als we RTL Info mogen geloven staat de positie van Besnik Hasi erg wankel binnen RSC Anderlecht. Zij spreken zelfs dat er twee mogelijke opvolgers in de pijplijn staan.

De ene is Nicolas Frutos, de andere is huidig Oostendecoach Yves Vanderhaeghe. Vooralsnog lijkt geen van beide pistes concreet en is er ook geen sprake van een snel ontslag van Hasi bij paars-wit.

Terugkeer Vukomanovic?

Het Laatste Nieuws heeft dan weer vernomen dat de coach van Moeskroen maandag wordt ontslagen. Les Hurlus hebben al gedacht aan opvolgers en hebben daarvan nog een piste op overschot.

Riga (Charlton) en Rednic (Boekarest) worden het niet, dus lijkt enkel Ivan Vukomanovic - ook ex-Standard - nog kandidaat te zijn voor de post van Janevski. Moeskroen ontkent alvast in alle toonaarden: "Tegen Club moet je geen punten pakken, Cedomir blijft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties