Reactie Vanhaezebrouck over Gentse schaatspiste: "Toch pluim voor de terreinverzorger"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Vanhaezebrouck over Gentse schaatspiste: "Toch pluim voor de terreinverzorger"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de wedstrijd tussen Gent en Anderlecht leek het af en toe alsof beide ploegen bij de Belgische Schaatsbond ingeschreven stonden. Het Gentse veld vertoonde weinig beterschap en iedereen schoof weg. Toch had Vanhaezebrouck lovende woorden voor zijn terreinverzorger.

"Ik moet een pluim geven aan mijn terreinverzorger", verraste Vanhaezebrouck. "Het was daarvoor nog veel erger. Die man heeft dagenlang aan dat veld gewerkt, maar het gras is nog jong. Daarom komt het al sneller eens los."

Een belangrijke invloed had het veld volgens hem niet op de wedstrijd. "Als Proto een beetje trager was wel, maar Proto is snel", knipoogde de Gentse coach. Proto had geluk toen een lastige terugspeelbal van Deschacht over zijn voet sprong.

Volgens Hasi lag het alvast niet aan de keuze van schoenen van zijn jongens. "Ze hadden één voor één lange studs aan, dat kan ik je verzekeren." Normaal gezien krijgt het Gentse veld voor play-off 1 nog een grondige opknapbeurt, er is zelfs sprake van een nieuwe grasmat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties