Coucke heeft plannen: "Club Brugge in het Noordzeestadion? Dat zal niet gebeuren!"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 40 reacties
Coucke heeft plannen: "Club Brugge in het Noordzeestadion? Dat zal niet gebeuren!"
Foto: © SC

KV Oostende begint stilaan aan de laatste wedstrijden in het Albertpark. Marc Coucke gaat het stadion namelijk helemaal vernieuwen, te beginnen met een gloednieuwe hoofdtribune. En jawel, ook de naam zal veranderen.

Marc Coucke haalt twaalf miljoen euro uit eigen zak om de gloednieuwe hoofdtribune - die tegen de start van het nieuwe seizoen klaar moet zijn - te betalen. Alles over het stadiondossier van de Kustboys kan je HIER nog een keertje nalezen.

En ook de naam van het nieuwe stadion zal verkocht worden, aan de hoogst biedende? ”Ik hoor van de fans dat ze al altijd naar het voetbal komen in het Albertparkstadion”, vertelt Coucke. ”Maar weet je wat ik dan zeg? Albert I betaalt niet voor ons stadion, hé.” (lacht) 

Waarom die nieuwe naam voor het stadion? Albert I betaalt niet, hé

Marc Coucke

De excentrieke voorzitter kwam nog even met een amusant sneertje op de proppen. ”Ik heb gelezen dat Club Brugge eraan denkt om in het Noordzeestadion te voetballen. Dat zal niet gebeuren! De Noordzee loopt van Oostende tot Roeselare (uitwijkbasis van KVO tijdens werken, nvdr.) en dat zullen we bewijzen!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties