Reactie Edmilson pelde zijn eitje met Walsh: "Getoond wie de beste is" vs. "Anders dan bij STVV"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Luik
| 7 reacties
Edmilson pelde zijn eitje met Walsh: "Getoond wie de beste is" vs. "Anders dan bij STVV"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een maand geleden moest Junior Edmilson zich nog aardig bedwingen toen Sandy Walsh hem uitdaagde na de 3-0-zege voor Racing Genk. Woensdagavond waren na de glansprestatie van de Luikenaar de rollen helemaal omgekeerd.

Een prestatie waar ook een revanche voor wat toen gebeurde inzat? Zo liet Edmilson enkele weken geleden verstaan dat hij nog een eitje te pellen had met zijn rechtstreekse concurrent.

"Dat behoort tot het verleden", relativeerde de matchwinnaar het voorval van toen. "Provocaties maken deel uit van het voetbal. Ik voetbal nu voor Standard. En vandaag hebben we laten zien wie de beste ploeg is", kon er bij de Braziliaanse Belg toch een kleine prik vanaf.

De trainer zal hem wel verteld hebben dat ik iemand ben die graag kort op de flankspeler verdedig

Sandy Walsch gaf toe dat hij deze keer een heel andere avond beleefde. "Hij pakte het anders aan dan toen hij voor STVV uitkwam. Ik stond telkens voor een keuze: of doorgaan op hem, of Boshilia in de gaten houden of mijn zone bewaken. Dat was moeilijk voor mij."

"De trainer zal hem wel verteld hebben dat ik iemand ben die graag kort op de flankspeler verdedig. Dat lukte soms goed en bij momenten minder. Zo kwam hij in de match. Hij heeft het bijzonder goed gedaan", besloot de Genkse back sportief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties