De plannen van Essevee op de transfermarkt: Dury legt uit

De plannen van Essevee op de transfermarkt: Dury legt uit
Foto: © photonews

Zulte Waregem zal tot het einde van de competitie meestrijden voor play-off 1, maar de concurrentie is met Genk en Standard in de nek hijgende niet minnetjes. Of Essevee zich nog gaat versterken in de maand januari is dus de vraag. Francky Dury geeft het antwoord.

“Ik ben blij met de versterkingen die zijn binnengekomen. Zowel op de rechtsachter als op de positie van verdedigende middenvelder zochten we nog iemand en daar hebben we met Dalsgaard en Poletanovic ook iemand gevonden.”

“Maar een interessante optie zouden we natuurlijk nooit afslaan. Ik zou graag nog wel iets hebben, al ga ik niet elke dag de deur van het bestuur platlopen. Er zullen zich nog wel opportuniteiten voordoen, maar er zijn ook voorwaarden verbonden.”

Een daarvan is dat er eerst aan uitgaande zijde een en ander moet gebeuren: “Spelers die niet in de kern van 18 terechtkomen en niet spelen, die kunnen weg. We kunnen hen niet tegenhouden om elders wel te spelen.”

Uitgaande zijde?

En dus mogen we de komende week misschien toch wel nog wat activiteit verwachten aan de Gaverbeek: Aneke kan naar de Engelse tweede klasse en naar OH Leuven, Mendy en D’Ulivo werden al aan Westerlo gelinkt en ook Charni Ekangamene mag beschikken als hij een leuke club weet te vinden.

Aan inkomende zijde wordt vooral over Julien De Sart gesproken. “Daar ga ik niets over zeggen”, aldus Dury. Maar het is publiek geheim dat de middenvelder zelf wél heel graag wil komen. Al zal het meer dan waarschijnlijk tot 1 februari balanceren worden over de prijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties