Reactie Dalsgaard scoort bij eerste thuismatch: "Had liever niet gescoord en ..."

Dalsgaard scoort bij eerste thuismatch: "Had liever niet gescoord en ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Henrik Dalsgaard heeft zijn eerste thuiswedstrijd voor Zulte Waregem weten te bekronen met een doelpunt. Jammer genoeg leverde dat uiteindelijk niet meer dan een puntje op. "En dan had ik liever gewonnen en niet gescoord", klonk het bij de sympathieke Deen.

"Op het moment voelde het natuurlijk bijzonder leuk om te scoren", aldus Dalsgaard in een eerste reactie na de wedstrijd. "Ik kreeg heel wat ruimte: het leek wel een snelweg die ik kreeg. Ik was verrast met die ruimte."

En dus maakte hij meteen een doelpunt voor Essevee: "Vorige week had ik het wat moeilijk in en tegen Genk. Ik moest mijn teammaats nog wat leren kennen op het veld en zij mij ook. Het verschil tussen vorige week en deze week was er wel al, hopelijk blijft het beter gaan. Ik heb tijd nodig."

Uiteindelijk moest Essevee met een 2-2 gelijkspel nog best tevreden zijn: "Ik had uiteraard liever niet gescoord en toch de drie punten gepakt. We moeten het doen met een puntje, maar we blijven daardoor wel in controle en in play-off 1", besefte de rechtsachter van Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties