Vreven: "Ik wil zondagavond geen complimenten krijgen van Michel Preud'homme"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Beveren
| 1 reacties
Vreven: "Ik wil zondagavond geen complimenten krijgen van Michel Preud'homme"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren ontvangt zondag Club Brugge op de Freethiel. De geelhemden kregen de voorbije maanden een pak complimenten voor het voetbal, maar dat is Stijn Vreven stilaan moe. "Ik wil ook eens een kutmatch winnen."

Waasland-Beveren werd in augustus bestempeld als degradatieklant nummer één, maar Stijn Vreven liet én laat de Leeuwen fris voetballen. Het open vizier zorgt echter voor een pak tegendoelpunten.

"We verdedigen gewoon niet goed genoeg", reageert de coach. "Ik ben hier geen trainer geworden om mezelf populair te maken en dus zeg ik het ook gewoon. We slikken te gemakkelijk tegendoelpunten."

Waasland-Beveren verdedigt gewoon niet goed genoeg

Stijn Vreven

Dat zal zondag alvast moeten veranderen. Met Club Brugge komt er een zware klant op bezoek. "Ik wil zondagavond geen complimenten krijgen van Michel Preud'homme."

"De voorbije maanden moest ik te veel horen dat we heel leuk voetbal brachten. Ik word daar echt ziek van. Ik speel liever een kutwedstrijd en pak drie punten. Maar dat lukt niet voor ons."

Aardige jongens

Het recept om het blauw-zwart moeilijk te maken is gekend. De West-Vlamingen hebben het telkens lastig tegen ploegen die er met de botte bijl invliegen. 

"Maar dat zit jammer genoeg niet in ons spel", besluit Vreven. "Ik heb me daarnet ook nog eens boos gemaakt in de kleedkamer, maar mijn spelers zijn allemaal veel te lief."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties