Interview Depoitre ziet het zitten tegen Club: “Ze hebben de oplossing nog niet gevonden”

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 18 reacties
Depoitre ziet het zitten tegen Club: “Ze hebben de oplossing nog niet gevonden”
Foto: © photonews

Woensdagavond kijken Club Brugge en AA Gent elkaar in de ogen in de return van de halve finale van de Beker van België. Sinds de komst van Vanhaezebrouck én Depoitre kon Club nog niet winnen tegen de Gentenaars.

Bovendien scoort de spits in het begin van 2016 aan de lopende band. “Wanneer die goals beginnen te komen, is dat uitstekend voor de moraal en het vertrouwen. Je gaat ook meer zaken proberen én je loopt minder snel gefrustreerd rond.”

Depoitre kijkt dus met vertrouwen uit naar de match van morgen. “We hebben er nog niet van verloren. Blijkbaar heeft Club de oplossing tegen ons spel nog niet gevonden. Ze zullen alleszins revanche willen voor die twee jaar waarin ze niet konden winnen van ons.”

Club zal niet zo verdedigend kunnen spelen als in Gent

Toch is de 2-1 geen ideale uitgangspositie. “Zeker gezien de wedstrijd was dat teleurstellend. Als we die penalty scoren en die vermijdbare goal niet pakken, had het een andere score geweest en waren we nu meer op ons gemak.”

“Nu kan een gelijkspel ook volstaan, maar thuis is Club sterk. Ze hebben ook een publiek dat de scheidsrechter steevast in het voordeel van de eigen ploeg probeert te duwen. Ze zullen wel niet zo verdedigend kunnen spelen als in Gent. Club moet scoren, dus komt er ruimte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties