Wat een gerucht: 'Michel Preud'homme topkandidaat bij Al Ahly'

Redactie
| 6 reacties
Wat een gerucht: 'Michel Preud'homme topkandidaat bij Al Ahly'
Foto: © Photonews

Zijn we Michel Preud'homme straks kwijt op de Belgische voetbalvelden? Als we een Egyptische bron mogen geloven zou het zomaar kunnen. De coach van Club Brugge staat namelijk helemaal bovenaan het verlanglijstje van Al Ahly uit Egypte.

Al Ahly zocht al een tijdje naar een nieuwe trainer en kwam bij een aantal Duitse coaches uit. Maar zowel Bernd Schuster als Felix Magath hebben ondertussen neen gezegd vanwege de politieke problemen in het Noord-Afrikaanse land.

"Het is een mooie club, maar politiek is het er gewoon te onrustig", klonk het nog bij Magath in de Duitse pers. En dus heeft Al Ahly een nieuwe piste helemaal bovenaan het lijstje staan.

MPH bovenaan het lijstje

Volgens een fansite van de club gaat het om Michel Preud'homme. Hij kan in het Arabisch sprekende deel van de wereld heel wat adelbrieven voorleggen uit zijn periode bij Al Shabab. Daar was hij tussen 2011 en 2013 aan de slag, tot blauw-zwart hem overnam.

Voor de duidelijkheid: MPH heeft de voorbije weken of maanden nog geen signalen gegeven dat hij Club Brugge wil verlaten. Dat hij nu hals over kop naar Egypte zou vertrekken? Dat lijkt ons sterk.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties