Wat nu met Vanden Borre? "Morgen moet hij bij de B-kern staan"

Wat nu met Vanden Borre? "Morgen moet hij bij de B-kern staan"
Foto: © photonews

Maandagnacht sloot de transfermarkt zijn deuren en Anthony Vanden Borre is nog steeds een speler van RSC Anderlecht. Wat moet er nu gebeuren met de man die bij paars-wit op een zijspoor zit? Manager Herman Van Holsbeeck gaf er meer informatie over.

“Ik heb de makelaar van Anthony reeds gesproken. Er was sprake van heel wat interesse, maar ik heb spijtig genoeg geen telefoontje gekregen met een aanbieding. Van geen enkele club”, aldus Van Holsbeeck.

"Vanden Borre zit in de put"

Herman Van Holsbeeck

“Op dit moment zit Vanden Borre in de put. Er zijn hem bepaalde zaken beloofd, maar daar is niets van in huis gekomen. We gaan de komende dagen zien wat we met Anthony gaan doen. In Israël is de transfermarkt nog twee dagen open, in Rusland zelfs tot 28 februari.”

Indien het niet tot een transfer komt, zit Anderlecht natuurlijk wel met een speler waar het weinig mee is. Een terugkeer bij de eerste ploeg kan nog steeds, maar is sowieso niet voor meteen. “Het eerste wat Anthony morgen moet doen, is zich morgen melden op training bij de B-kern en keihard trainen”, aldus Van Holsbeeck.

"Terugkeer bij de eerste ploeg niet voor onmiddellijk"

Herman Van Holsbeeck

“Of er nog een kans bestaat dat hij terugkeert bij de A-kern? Een speler die maanden niet getraind heeft – of enkel met een conditietrainer heeft gewerkt – moet zich eerst en vooral tonen bij de beloften”, klinkt het duidelijk.

“Als Anthony bij de beloften iedere wedstrijd de beste is, dan kan er gesproken worden over een terugkeer in het eerste elftal. Maar dat zal zeker en vast niet voor de eerstvolgende veertien dagen zijn”, besloot Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties