Anderlecht-spelers gewaarschuwd: "Pas op, we kunnen ook keihard zijn"

Anderlecht-spelers gewaarschuwd: "Pas op, we kunnen ook keihard zijn"
Foto: © photonews

Er was de laatste tijd niet veel om te juichen bij Anderlecht. De zes op zes is amper een verhulling voor het slechte spel te noemen. Dat is bij de clubtop heel hard aangekomen en ze hopen dat nu ook de spelersgroep dat inziet, want...

Roger Vanden Stock die naar de kleedkamer trekt om er een donderspeech af te steken... Het is zoals een schrikkelmaand februari, eens om de vier jaar. In de dertien jaar dat Herman Van Holsbeeck manager is van paars-wit gebeurde het amper vier keer. De laatste keer was vorige week.

"Ik hoop dat iedereen die de trui van Anderlecht draagt beseft dat ze nu uit hun kot moeten komen", zei Van Holsbeeck duidelijk. "We zijn een club die veel geeft, maar we kunnen ook keihard zijn in onze onderhandelingen", waarschuwt hij. "We willen kampioen worden en we zullen alles doen om dat te bereiken."

Gelukkig wonnen we, want anders stond het kot nog meer in brand

Herman Van Holsbeeck

Anderlecht heeft de voorbije twee matchen gewonnen, maar het voetbal was niet goed. "Fans van Anderlecht willen én resultaten én goed voetbal zien. Gelukkig wonnen we de laatste twee keer of het kot stond nog meer in brand. Ik denk dat het nog mogelijk is om de teneur te veranderen. Daar zijn we van overtuigd. Als het spel verbetert, zal ook de kritiek verminderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties