Reactie Preud'homme vergelijkt overwinning met boksmatch: "We hebben uitgedeeld, maar vooral goed geïncasseerd"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 18 reacties
Preud'homme vergelijkt overwinning met boksmatch: "We hebben uitgedeeld, maar vooral goed geïncasseerd"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme heeft Club Brugge voor het tweede seizoen op rij naar de finale van de Beker van België geloodst. "Dit was één van onze sterkste wedstrijden", vertelt de Luikenaar.

"Dat doelpuntje uit de heenwedstrijd (Club verloor met 2-1, nvdr.) was ongelooflijk belangrijk", valt Michel Preud'homme met de deur in huis. "Dit was één van onze sterkste wedstrijden. Enorm belangrijk: we hebben afgezien als het moest."

de Luikenaar vergeleek het tweeluik - met verlies én dan pas winst - met een bokswedstrijd. "We hebben uitgedeeld, maar vooral goed geïncasseerd. Ik ben tevreden."

Eerste keer in acht wedstrijden? Jullie schrijven daar graag verhaaltjes rond

Michel Preud'homme

Al zou Preud'homme zichzelf natuurlijk niet zijn zonder puntje van kritiek. "Mijn enige spijt is dat we die tweede goal niet hebben gescoord. Er waren nochtans mogelijkheden."

"Ik weet dat Club voor het eerst in acht wedstrijden van KAA Gent heeft gewonnen. Maar jullie schrijven daar graag verhaaltjes rond. De realiteit is echter dat er veel verzachtigende omstandigheden waren: Europese wedstrijden, blessures,..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties