Defour neemt jongeren op de korrel: "Als ze niet luisteren, moet de coach hen straffen"
Redactie
| 25 reacties

Volgens Steven Defour speelt Anderlecht met te veel jeugd

Defour neemt jongeren op de korrel: "Als ze niet luisteren, moet de coach hen straffen"
Foto: © photonews

Steven Defour heeft krasse uitspraken gedaan in het radioprogramma Vivacité. Zo liet hij onder andere weten dat Anderlecht met te veel jongeren speelt. Een uitspraak die niet strookt met wat de fans denken.

"We spelen met te veel jongeren", vertelt hij. "Toen we kampioen speelden in Standard hadden we ook een jonge ploeg, maar toen waren er ervaren spelers om hen te begeleiden. Maar ik ben ervan overtuigd dat we er zullen staan tijdens de play-offs. We zouden niet de eerste kampioen zijn die er in de reguliere competitie niet bovenuit steekt."

Soms zijn er misverstanden door de generatiekloof

Bij Anderlecht verwachten ze dat Defour een leider is. "Ik heb altijd een leider proberen zijn, maar daarvoor moeten de andere spelers dat ook accepteren... en moet ik gesteund worden van bovenaf. Soms zijn er misverstanden door de generatiekloof. "

"Het mooie spel van Anderlecht is een traditie, maar vandaag zijn onze drang om te winnen en de looplijnen veel belangrijker dan techniek. Of je moet al Barcelona heten. Als de jongeren niet luisteren, moet de coach hen straffen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties