Reactie Leekens geeft Moeskroen-Péruwelz en Westerlo geen hoop: "Dit OHL zakt nooit"

Diederik Geypen Manuel Gonzalez
Diederik Geypen en Manuel Gonzalez vanuit Leuven
| 4 reacties
Leekens geeft Moeskroen-Péruwelz en Westerlo geen hoop: "Dit OHL zakt nooit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL bleef na het 3-3-gelijkspel tegen Lokeren met een dubbel gevoel achter. De Leuvenaars schoten dertien keer binnen het kader, maar dat volstond niet voor de zege. En dus loert die ene degradatieplek nog steeds om de hoek.

De coaches van beide ploegen staken hun lof voor de prestatie van de promovendus echter niet weg. "We werden door OHL achteruit gedrukt", gaf Georges Leekens toe. "Ze hadden ruim 63 procent balbezit. Ook tegen Standard speelden ze al heel sterk. Dit OHL zakt nooit. Die penalty (lees er HIER meer over) is daarvan het voorbeeld. Ze hebben zoveel vertrouwen."

"Dat zegt veel over de persoonlijkheid van de speler en van de ploeg", pikte Emilio Ferrera in op hetzelfde onderwerp. "Ik heb de laatste matchen van Lokeren bekeken. Enkel Standard heeft net als ons zoveel kansen kunnen creëren. Chapeau dus voor mijn ploeg."

Dat iedereen van de match genoot is het voornaamste, de rest is mijn probleem

Emilio Ferrera

De makkelijke tegengoals blijven de Leuvenaars echter parten spelen in de klassering. "Heb je genoten van de match?", ging Ferrera nog even in de tegenreactie. "Dat is het voornaamste. De rest is mijn probleem. Ik zal altijd voor dit scenario tekenen. Je kan niet op alles héél sterk presteren. Dat bestaat niet. We moeten realistisch zijn en niet vergeten vanwaar we komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties