Reactie Bayat sust: "We mogen niet vergeten van waar we komen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Bayat sust: "We mogen niet vergeten van waar we komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren stond het kot zowat in brand toen Charleroi een 2-1 voorsprong nog uit handen gaf tegen Waasland-Beveren. De jongens van Stijn Vreven gingen met 2-3 winnen en dat schoot bij de supporters in het verkeerde keelgat.

Ze gijzelden zelfs even de spelers na de wedstrijd. De reactie is alvast te begrijpen. Charleroi stond al een hele tijd op een plek in de top-zes, maar de laatste tijd sputtert de motor. "We hebben vandaag een tik gekregen, een serieuze", aldus sterke man Mehdi Bayat achteraf.

"Maar het is nu niet het moment om plots alles in de vuilbak te gooien. We moeten dit team, de technische staf en de coach blijven steunen. Deze mindere reeks wist hun prestaties van dit seizoen en vorig seizoen niet uit."

Twee jaar terug waren onze supporters nog aan het bidden voor een 'rustig' seizoen

-Mehdi Bayat

Charleroi heeft z'n lot niet meer in eigen handen. "Ik denk dat er misschien te veel druk op zit bij ons. Wij zijn blijven zeggen dat we voor play-off 1 gaan. Zulte Waregem had dat al enkele weken zogezegd opgegeven en staat plots opnieuw op plek zes."

"We mogen ook niet vergeten waarvan we komen, hé. Twee jaar terug waren onze supporters nog aan het bidden voor een rustig seizoen zonder degradatiezorgen. Nu spelen we voor het tweede jaar op rij voor een plek in play-off 1", zette hij alles nog eens in perspectief.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties