Reactie Denswil foetert: "Iedereen zag dat het een fout was, maar die scheids floot niet"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Genk
| 9 reacties
Denswil foetert: "Iedereen zag dat het een fout was, maar die scheids floot niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge weet opnieuw wat verliezen is. De West-Vlamingen gingen gisteren onderuit bij KRC Genk. Al was Stefano Denswil niet te spreken over de manier waarop het tweede Limburgse doelpunt tot stand kwam.

Ruslan Malinovskiy ging pardoes op de voet van Stefano Denswil staan. Wim Smet liet voortspelen, waardoor Thomas Buffel kon scoren. "Dat maakt de nederlaag extra zuur", aldus de Nederlander.

"Iedereen heeft duidelijk gezien dat er een fout aan dat doelpunt vooraf ging. Maar de scheidsrechter floot niet. (zucht) Die speler ging op mijn voet staan en ik probeerde de pijn te verbijten. Daarvoor werden we afgestraft."

Het was onmogelijk om op zo'n veld lekker te voetballen

Stefano Denswil

Ook het veld speelde niet bepaald in het voordeel van Club Brugge. "Het was onmogelijk om lekker te voetballen. Nochtans is dat de sterkte van ons spel. Alles ging nu een pak trager."

"Maar dat wil ik niet als excuus inroepen", besluit Hans Vanaken. "We stonden gewoon veel te slap te voetballen. Na de 2-1 zijn we pas wakker geschoten. Akkoord, het was een fout. Maar het was al te laat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties