Reactie Bob Peeters merkt fijntjes op: "Lokeren is ook nog niet zeker van het behoud, hé"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Westerlo
| 15 reacties
Bob Peeters merkt fijntjes op: "Lokeren is ook nog niet zeker van het behoud, hé"
Foto: © photonews

KVC Westerlo staat twee speeldagen voor het einde van de reguliere competitie opnieuw op de laatste plaats in de Jupiler Pro League. Volgend weekend trekt de rode lantaarn naar Lokeren, nota bene de ex-ploeg van… Bob Peeters.

“Of dat een extra pigment toevoegt aan die wedstrijd? Voor mij op zich wel, hé”, gaf Peeters eerlijk toe na het gelijkspel tegen Moeskroen. “Maar voor mijn groep is dit een match zoals alle andere. Mijn verleden is niet belangrijk, al kan ik wel met opgeheven hoofd binnenwandelen op Daknam.

Toch beseft Peeters dat de druk in de komende dagen zal toenemen. “Er zal wel het een en ander naar buiten komen over mijn periode bij Lokeren, dat is nu eenmaal zo. Maar als coach moet ik daar boven staan. Ik zal mijn groep daar ook zo goed mogelijk van afschermen.”

"Als ik hier niet had gewonnen met Lokeren, dan waren wij nu zeker van het behoud"

“Met alle respect... Maar Lokeren is ook nog niet gered, hé”, merkte Peeters fijntjes op. “Ze zijn nog niet zeker van het behoud. Wij trekken vol vertrouwen naar Lokeren."

"En ik weet één ding: als ik hier (in Westerlo, nvdr.) niet had gewonnen met Lokeren, dan waren wij nu zeker van het behoud”, besloot de coach met de glimlach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties